Webshop » Etherische olie » Purification

Purification

Young Living Purification € 44,60

1 flesje = 15ml
1ml = 20 druppels
1 flesje = 300 druppels!!!
Per gebruik = € 0,15

Dus je kan een heel eindje weg met dit flesje!

Kenmerken 
- antiparasitaire olie (vlooien, teken, ...)
- antibacteriële en ontsmettende eigenschappen (kan als alternatief voor zuurstofwater of iso-betadine gebruikt worden)
- frisse geur  

Gebruik
- dagelijkse diffusie om schadelijke en ongewenste geuren en stoffen te elimineren bv. schimmel, rookgeur, huisdierengeur, ...

- insectenbeten en bijensteken: het neutraliseert het gif binnen een paar seconden als je het onmiddellijk na de beet/steek er op druppelt maar ook als het al een paar minuten tot een uur later is. 
 
- Bij oorinfecties: doe twee druppels Purification op een wattenschijfje en wrijf er de oorschelp zo diep mogelijk mee (NIET IN het oor!). Herhaal dit voor het andere oor en gebruik een nieuw wattenschijfje om geen microben over te brengen. Bij katten is het aangewezen een hogere verdunningsverhouding aan te nemen.   

- vlopreventie bij hond en kat: 1 druppel olie verdunnen met V6 (of kokosolie) en over de rug en staart strijken. Vaak zitten bij het einde van de rug en het begin van de staart de meeste vlooien. Uiteraard is het van belang om alle honden en katten van éénzelfde gezin te behandelen. Let er terug op om bij katten een grotere verdunningsverhouding aan te nemen. 

- Tekenpreventie: doe wekelijks een druppel op een lavakraal van de TickWay 

- Huishouden: doe enkele druppels olie in koud/lauw water om te dweilen. Het huis zal heerlijk fris geuren!